Olet täällä

Kalariihi & Lähiruoka- ja hankintatreffit etäyhteydellä

Tapahtuman ajankohta: 
Pe 18.9.2020 klo 10:00
Ikäraja: 
S
Tapahtuman järjestäjän tiedot: 
Tapahtuman järjestäjä: 
Oulun ammattikorkeakoulu
Sähköpostiosoite: 
Puhelinnumero(t): 
040 674 8344
Marja-Liisa Järvelä

Kalariihessä kuullaan monipuolinen kalatalous- ja elintarvikealan toimijoiden paneelikeskustelu sekä ideoidaan yhdessä vajaasti hyödynnettyjen kalalajien elintarvikeketjun kehittämistä ja yhteistyötä.

Etäyhteydellä klo 10-12.15 järjestettävässä Kalariihessä kuullaan monipuolinen kalatalous- ja elintarvikealan toimijoiden paneelikeskustelu sekä ideoidaan yhdessä vajaasti hyödynnettyjen kalalajien elintarvikeketjun kehittämistä ja yhteistyötä (tapahtuman esite ja ohjelma). Paneelissa ovat mukana kalastaja Juha Tikka, kalanjalostustoimijat Jussi-Pekka Kuha Kuhan kalaliikkeestä ja Samu Pelkonen Hätälästä, ammattikeittiötoimija Mira Raappana Oulun Tuotantokeittiö Löökistä ja Ammattikeittiöosaajista sekä kalatalousneuvoja Iiro Majuri Perämeren rannikon kalatalousryhmästä. Tilaisuus on suunnattu kalastajille, muille kalatalousalan toimijoille, elintarvikealan toimijoille sekä kala- ja elintarvikealan kouluttajille ja kehittäjille.

Päivä jatkuu klo 13 alkaen Oulussa järjestettävillä Lähiruoka- ja hankintatreffeillä, missä pääset maistamaan paikallisia herkkuja, kuulemaan lyhyitä esittelyjä yrityksistä ja tuotteista sekä täydentämään osaamistasi asiantuntijapaneelin vinkeillä onnistuneisiin elintarvikehankintoihin. Keskustelijoina ovat mm. Janne Tapio (Osuuskauppa Arina), Jaakko Leppänen (Pohjolan lähiruoka), Timo Ranta (Kujalan tila), Katri Sipola (Monetra Oulu) ja Sari-Helena Forsman/Erik Forsman (Ravintola Puistola). Lähiruoka- ja hankintatreffit on mainio tapa kartoittaa uusia tuotteita ja tutustua tuotteiden alkuperään sekä saada tietoa hankinnoista! Järjestelytiimi seuraa koronatilannetta ja ilmoittaa tarvittaessa tehtävistä etäjärjestelyistä.

Ilmoittaudu mukaan jompaankumpaan tai molempiin tapahtumiin 16.9.2020 mennessä täällä. Lämpimästi tervetuloa!