Olet täällä

Sosiaalipalvelut

Sosiaalipalvelut -tulosalue luo edellytyksiä kuusamolaisten lapsiperheiden ja työikäisten arjessa pärjäämiseen.

Palvelut

Sosiaalipalvelut

   

Sosiaalipalvelujen tulosalue

Tulosalue jakautuu kolmeen palvelualueeseen: lapsiperheiden ja työikäisten palveluihin, erityisryhmien palveluihin sekä mielenterveys- ja päihdetyön palveluihin. Sosiaalipalvelut-toimialueen palveluita on lapsiperheiden ja aikuisten sosiaalipalvelut, neuvola, maahanmuuttajien kotouttamistyö, vammaisten sosiaalipalvelut, vammais ja kehitysvammaispalvelut, mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden asumispalvelut sekä Avopalvelukeskus Kuuselan toiminta.

Toiminta on asiakaslähtöistä sekä kokonaisvaltaisesti asiakkaan tarpeet huomioivaa. Toiminnassa ja sen kehittämisessä painotetaan yhteistyötä eri toimijoiden kesken ja palveluprosessien kehittämisessä tuleva Sote-uudistus on keskeinen elementti.  

Kaupungintalolla sosiaalitoimiston ovi on suljettu. Työikäisten ja lapsiperheiden sosiaalipalveluihin saatte yhteyden soittamalla suoraan asiaanne hoitavalle työntekijälle ja jättämällä tarvittaessa soittopyynnön. Muissa tapauksissa voitte soittaa palveluohjauksen numeroon 040 860 8652, johon vastaamme maanantaista perjantaihin klo 9-11. Työntekijä hakee teidät sovittuun tapaamiseen aulasta. 

Lisätietoja palvelusta antaa

Puhelinnumero(t): 
Matkapuhelin
040 860 8652
Sosiaalipalveluiden yleinen neuvonta ja palveluohjaus palvelee arkisin klo 9-11. Mikäli sinulla on jo oma työntekijä sosiaalipalveluissa, pyydämme ottamaan häneen yhteyttä.
Kaupungintalo

Palvelut, joista voisit myös olla kiinnostunut

Toimeentulotuki on viimesijainen henkilöiden ja perheiden toimeentuloa turvaava taloudellinen etuus.