Olet täällä

Osallisuus- ja hyvinvointipalvelut Askel

Osallisuus- ja hyvinvointipalvelut Askel tuottaa Kuusamon kaupungin vaikeasti työllistyvien palveluita, kuten aktivointi- ja monialaisten työllistymissuunnitelmien laatimisia, työttömien terveyspalveluita sekä kuntouttavaa työtoimintaa. Askel on osa Pohjois-Pohjanmaan työllistymistä edistävää yhteispalvelu Typpiä.

Asiakaspalvelu Askel

Toimintamme on suunnattu erityisesti työnhakijoille

joiden työllistymisen tueksi arvioidaan tarvittavan työhallinnon ja kunnan sekä mahdollisesti Kelan palveluita ja niitä täydentävistä palveluista muodostettuja palvelukokonaisuuksia

Keskeisenä tehtävänä on asiakastyön lisäksi moniammatillisen yhteistyön sekä palvelu- ja kuntoutusprosessien kehittäminen. Julkiset työvoimapalvelut, kunnan sosiaali-, terveys-, nuoriso-, ja koulutoimen sekä Kelan palvelut ovat keskeisiä välineitä. Tämän lisäksi teemme yhteistyötä muiden Kuusamon kaupungin toimijoiden, järjestöjen ja työnantajien kanssa. Näin varmistetaan laaja osaaminen ja monipuoliset palvelut.  

Miten mukaan  

Asiakaspalvelu Askeleen asiakkaaksi pääsee ottamalla yhteyttä Askeleen työntekijöihin ja saamalla sitä kautta varatun ajan tapaamiselle. Lisätietoa palvelusta voi saada sosiaalitoimiston, TE-toimiston sekä Kansaneläkelaitoksen asiakaspalvelutyöntekijöiltä. Myös näistä toimipaikoista on mahdollista ohjata asiakas Askeleen työntekijöiden luokse. 

 

Pohjois-Pohjanmaan monialainen yhteispalvelu Askel

Airotie 2b

93600 KUUSAMO  

Pl. 39 

93601 KUUSAMO

Avoinna: Ma-Pe klo 9-15

18.3 - 13.5.2020 välisenä aikana palvelemme asiakkaita ensisijaisesti puhelimitse. Airotie 2b tilat ovat asiakkailta suljettuina.

 

Lisätietoja palvelusta antaa

Palvelut, joista voisit myös olla kiinnostunut

Toimeentulotuki on viimesijainen henkilöiden ja perheiden toimeentuloa turvaava taloudellinen etuus.
Kuntouttava työtoiminta on tarkoitettu pitkään työttömänä olleille elämänhallinnan ja työllistymismahdollisuuksien parantamiseksi.