Olet täällä

Laboratorio

Näytteenotto laboratoriossa

Laboratorio tuottaa diagnostiikkaan ja hoidon seurantaan, sekä ennalta ehkäisevään terveydenhuoltoon tarkoituksenmukaisia laboratoriopalveluja ylläpitämällä ja kehittämällä omaa laboratoriotoimintaa, ohjaamalla tutkimusten käyttöä, valvomalla tutkimusten laatua ja taloudellisuutta, antamalla asiakasohjausta, sekä hankkimalla oman toiminnan ulkopuolisia laboratoriopalveluja ostopalveluna.

Laboratoriossa otetaan alaan liittyviä näytteitä ammattitaitoisesti ja ripeästi. Korkea laatutaso sekä palvelussa että tutkimustuloksissa on toiminnan perusta. Tavallisimmat tutkimukset valmistuvat samana päivänä. Muualle tutkittavaksi lähetettävät vastaukset ovat valmiita pääsääntöisesti kahden viikon toimitusajalla. 

Korkean laadun, laajan tutkimusvalikoiman ja edullisen hintatason perusteella laboratorio on alueellisesti merkittävin palvelujen tarjoaja terveydenhuollon laboratoriotutkimusten käyttäjille. Tutkimuksista veloitetaan ulkopuolisilta asiakkailta omakustannushinta

Tiedote laboratorion toiminnasta

Kuusamon terveyskeskuksen laboratoriopalvelut hoitaa NordLab. 
NordLab on julkisomisteinen Pohjois-Suomen laboratoriokeskus.
Laboratorio toimii kokonaan ajanvarauksella ja vuoronumeropalvelu on poistunut.

Ajat näytteenottoon varataan sähköisen ajanvarauspalvelun kautta (24/7) 

tai

keskitetty ajanvarausnumero 0206 198 019 (arkisin klo 7-18)

Välttääksesi ruuhkaa puhelinpalvelussa, soita muulloin kuin maanantai-aamuisin. Palvelun hinta riippuu asiakkaan omasta matkapuhelinoperaattorista. Soitot eivät mene operaattorien puhepaketteihin.

Laboratorion aukioloajat ja ajanvaraus sekä potilasohjeet

Laboratorion näytteenoton ajanvaraus

tai

keskitetty ajanvarausnumero 0206 198 019 (arkisin klo 7-18)

Välttääksesi ruuhkaa puhelinpalvelussa, soita muulloin kuin maanantai-aamuisin. Palvelun hinta riippuu asiakkaan omasta matkapuhelinoperaattorista. Soitot eivät mene operaattorien puhepaketteihin.

Avoinna

ma - pe klo 7.00 - 14.45

lauantaisin klo 9-13.30 (päivystys)

sunnuntaisin suljettu

Juhlapyhistä ilmoitamme aina erikseen.
 
•Näytteenotto tapahtuu ajanvarauksen perusteella ja pelkkä toimistossa asiointi ilman ajanvarausta. Näytteiden vastaanotto toimistoon tapahtuu yllä mainittuina kellonaikoina.

Laboratoriokokeita varten tulee olla ravinnotta edellisestä illasta lähtien. Suosituksen mukaan vettä saa nauttia kohtuullisesti.

Laboratorion potilasohjeet

Ennen näytteenottoa

Potilasohjeet aakkosittain

Ohje itse maksavalle asiakkaalle

Yhteystiedot

Kuusamon terveyskeskus / NordLab Kuusamo

Fax 029 170 4103

Lisätietoja palvelusta antaa

Sijainti

Palvelut, joista voisit myös olla kiinnostunut

Lääkärinvastaanotto ohjaa potilasasiakkaita ennaltaehkäisyyn ja omahoitoon sekä tarjoaa laadukkaita ja tarkoituksenmukaisia sairaanhoidon palveluja.

Aiheeseen liittyvät asiasanat