Olet täällä

Kesätyötä kuusamolaisille koululaisille

Huom! Kesätyöseteleitä ei jaeta 18.3. – 13.4.2020 välisenä aikana. Varaa kesätyöseteli soittamalla, WhatsApp-viestillä tai sähköpostilla.

Kuusamon kaupunki tukee nuorten kesätyöllistymistä 30 000 eurolla. Vuonna 2005 ja aikaisemmin syntyneillä koululaisilla ja opiskelijoilla on mahdollisuus varata kesätyöseteli Naturpoliksen työllisyyspalveluista.

 

Palvelut

Aika on rahaa

Nuori, hae työtä suoraan työnantajalta. Työn varmistuttua hae seteliä henkilökohtaisesti Naturpoliksen työllisyyspalveluitsa ja varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Setelien arvo, 175 € tai 350 €, määräytyy syntymävuotesi mukaan. Seteleitä jaetaan rajoitettu määrä ja vain 1 seteli/nuori. Kesätyöseteli käy yrityksiin, yhdistyksiin tai seurakuntaan.

Työnantaja voi lunastaa kesätyösetelin Naturpoliksesta. Nuori toimittaa työnantajalle ohjeet setelin lunastamista varten. Työnantaja, voit myös ilmoittaa mahdolliset avoinna olevat kesätyöpaikat Naturpoliksen työllisyyspalveluihin.

Kaupungin toimialojen kesätyöpaikoista ilmoitetaan tällä sivustolla lähiaikoina.

Seuraa myös Nuora-hankkeen ja Naturpoliksen sometilejä.

Työ- ja elinkeinotoimistossa työhakijoina olevat nuoret hakevat harjoittelu- ja työpaikkansa itse yrityksistä ja yhdistyksistä.

Lisätietoja palvelusta antaa

Aiheeseen liittyvät asiasanat