Olet täällä

Ikäihmisten ruokailu

Ikäihmisten ruokailu

Ateriapalvelu sisältää aamupalan, lounaan ja päivällisen seitsemänä päivänä viikossa sekä raaka-aineet päiväkahvia ja iltapalaa varten. Päiväkahvin ja iltapalan yksiköt valmistavat ja kokoavat itse.

Ruokalista laaditaan kuudeksi viikoksi kerrallaan. Ateriat valmistetaan tutuista ja paikallisista raaka-aineista,  erityisruokavalioita unohtamatta. Ruoan rakenteeseen ja maustamiseen kiinnitetään erityistä huomiota ikäihmisten toiveet ja tarpeet.

Ateriat suunnitellaan niin, että asiakkaat saavat niistä päivittäin riittävästi energiaa. Juhlapyhät ja kauden sesonkituotteet huomioidaan erikseen.

Ikäihmisten ateriapalveluyksiköt

Katrinkoti, Niittyvilla, Porkkapirtti, Terveyskeskus, Aarontupa, Hiltantupa, Kiviharju, Kuusela, Tervaskoivu, Ruskarine, Keva-keskus, Ruijanmutka ja Rantala.

Ruokalistat avautuvat uuteen ikkunaan

 

Lisätietoja palvelusta antaa