Olet täällä

Avopalvelukeskus Kuusela

Avopalvelukeskus Kuusela tukee mielenterveys- ja päihdekuntoutujien arjessa selviytymistä.

Palvelut

chrysanthemum.jpg

Avopalvelukeskus Kuusela tukee mielenterveys- ja päihdekuntoutujien arjessa selviytymistä ja kuntoutumista sekä edistää kuntoutujien toimintakykyä että hyvinvointia. Yhdessä henkilökunnan, omaisten ja kuntoutujien kanssa etsitään paras mahdollinen tapa edistää kuntoutujien omia tavoitteita. Keinoina ovat yksilöllinen tuki, vastaanotto tai kotikäynti, ryhmätuki, avotyötoiminta ja tuettu asuminen.

Ryhmään osallistuminen tarjoaa mahdollisuuden saada vertaistukea, hoidon ja kuntoutumisen ohjausta sekä monimuotoista toiminnallista aktivoitumista ja hyvää oloa. Ryhmät ovat sekä toiminnallisia että keskustelevia ja ne alkavat syksyllä ja keväisin kestäen tietyn määräajan. Toiminnallisia ryhmiä on mm. käsityö, musiikki, erilaiset liikuntaryhmät. Keskusteluryhmät ovat oireidenhallinta, ahdistuksenhallintaryhmä, miesten ryhmä, terveyden- ja hyvinvoinnin ryhmä, lääkehoitoryhmä jne.

Avotyötoiminta on räätälöityä, yksilöllistä työpaikoilla tapahtuvaa tavoitteellista toimintaa soveltaen erilaisiin työtehtäviin ja työaikoihin. Työstä maksetaan työosuusrahaa.

Avopalvelukeskus Kuuselassa uusilta asiakkailta yhteydenotot esimieheen Sirpa Suoraniemi puh. 040 860 8028 tai Jari Jaakkonen puh. 040 860 8338 palvelutarpeen arvioimiseksi. Päihdetyöntekijät puh. 0400 306 544 ja puh. 040 700 7443.

Päihdekuntoutujien asumisenohjaus toteutetaan osittain Avopalvelukeskus Kuuselan kautta. Katso alla “Palvelut, joista voisit olla kiinnostunut"

Lisätietoja palvelusta antaa

Sijainti

Palvelut, joista voisit myös olla kiinnostunut

Pyörittävätkö riippuvuudet sinun tai läheistesi elämää?