Olet täällä

11.4.2018 - 15:48

Kaupungineläinlääkärin praktikkoviran hakuaikaa jatkettu 14.5.2018 klo 12.00 saakka

Kuusamon kaupunki tuottaa vastuukuntana ympäristöterveydenhuollon, mukaan lukien eläinlääkintähuollon ja ympäristönsuojelun sekä maaseutuhallinnon palvelut Kuusamon kaupungin sekä Posion ja Taivalkosken kuntien alueella. Haettavana on kaupungineläinlääkärin praktikkovirka.

Kuusamon kaupungin yhdyskuntatekniikan toimialalla haettavana olleen kaupungineläinlääkärin praktikkoviran hakuaikaa on jatkettu 14.5.2018 klo 12.00 saakka. Aiemmin virkaa hakeneet otetaan huomioon virkaa täytettäessä.

Virka sijoittuu ympäristötulosalueen eläinlääkinnän tulosyksikköön. Viran sijoituspaikka on Taivalkosken tai Posion kunta ja siellä sijaitseva eläinlääkärin vastaanottopiste.  Eläinlääkinnän tulosyksikköön kuuluu kuusi eläinlääkäriä, joista yksi on valvontaeläinlääkäri ja muut praktiikkaa tekeviä eläinlääkäreitä sekä pieneläinhoitaja/sihteeri.

Kaupungineläinlääkärin virka täytetään 1.6.2018 alkaen. Kaupungineläinlääkäriä haetaan praktiikan hoitamiseen. Virkaan kuuluvat eläinlääkintähuoltolain 15 § 2.mom mukaiset viranomaistehtävät ja tarvittaessa elintarvikevalvonnan tehtäviä yhteistoiminta-alueella. Virkaan kuuluu päivystysvelvoite. Alueella ei ole eriytettyä suur-/pieneläinpäivystystä. Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Perehtyneisyys tehtäväkenttään ja hyvät yhteistyötaidot katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös kokemus kunnallishallinnosta tai muista hallinnollisista tehtävistä. Viran hoito edellyttää oman auton käyttöä. Palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät Lääkärisopimuksen ja KVTES:n mukaan.

Virkaan valitun tulee ennen virkaan nimittämistä esittää hyväksytty todistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa viimeistään maanantaihin 14.5.2018 klo 12.00 mennessä Kuntarekry -palvelussa (www.kuntarekry.fi - työavain nro 172986).

Lisätietoja antaa vastaava eläinlääkäri Anna-Maaria Perttuli p. 040 592 0006 (anna-maaria.perttuli@kuusamo.fi) tai ympäristötulosalueen johtaja Vesa Kuosku p. 040 777 7477 (vesa.kuosku@kuusamo.fi).

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat