Olet täällä

20.4.2017 - 16:00

Avoinna palveluohjaajan toimi Kuusamon kaupungin perusturvan toimialalla Palveluohjauksen ja ikäihmisten kuntoutuksen kokonaisuudessa ikäihmisten palvelujen tulosalueella. Hakuaika päättyy 15.5.2017 klo 15.00.

Kuulutus nähtävillä 20.4.2017 - 15.5.2017

Haemme ikäihmisten palveluohjauksen ja palvelutarpeen arvioinnin ammattilaista. Palveluohjauksen ja ikäihmisten kuntoutuksen kokonaisuudessa työskentelee esimiehen lisäksi Palvelutarpeen arvioinnin, Seniorineuvolan, Omaishoidon ja Veteraanityön palveluohjauksen, Muistityön sekä Ikäihmisten kuntoutuspalveluiden ammattilaiset. Palveluohjaaja sijoittuu osaksi tätä työyhteisöä. Hänen vastuualueeseensa kuuluvat on mm. palveluohjaus, vanhuspalvelulain mukaiset palvelutarpeen arvioinnit sekä ikäihmisten asumisen järjestelyihin liittyvät työtehtävät. Tehtäväkuvaa on mahdollista tarkentaa valittavan palveluohjaajan osaamisen perusteella. Työ alkaa kesäkuussa 2017 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehtona edellytämme sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§, 32§) mukaista geronomin/sosionomin kelpoisuutta. Myös aikaisempi opistoasteen sosiaaliohjaajan tutkinto voidaan ottaa huomioon.

Edellytämme, että Sinulla on halua sitoutua vanhustyöhön ja kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn, päätöksentekoon sekä tiimityöhön. Lisäksi arvostamme aktiivista työotetta, asiakaslähtöistä toimintatapaa, halua oppimiseen sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Työ edellyttää moniammatillisen yhteistyön ja verkostoitumisen osaamista. Arvostamme myös monipuolista työkokemusta vanhustyöstä ja erityisesti palveluohjauksesta. Työ sisältää kotikäyntejä, joten oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtäväkokonaisuuden, jossa saat olla mukana kehittämässä vanhustyötä asiakaslähtöisesti ja innovatiivisesti. Toimit osana moniammatillista tiimiä, jossa osaat jakaa omaa asiantuntijuuttasi asiakkaiden, työkavereiden ja yhteistyötahojen parhaaksi. Kehittäjämyönteinen, avoin ja reipas työyhteisö on tukenasi. Kuusamon kaupunki on savuton työyhteisö.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on 4 kk.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan

Lisätietoja tehtävästä antaa Ikäihmisten palvelujen tulosaluejohtaja Satu Kangas, sähköpostitse satu.kangas@kuusamo.fi tai puhelimitse 0400 441 925.

Hakemus tulee tehdä sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi - työavain numero 136911.  Mahdolliset paperihakemukset tulee toimittaa osoitteeseen: Perusturva, PL 9  93601 Kuusamo.

Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita saat: puh.  040 860 8655

Hakuaika päättyy 15.5.2017 klo 15.00

Kuusamo 19.4.2017

Perusturvajohtaja Markku Kipinä

Lisätietoja antaa: 
Aiheeseen liittyvät asiasanat: