Olet täällä

18.5.2020 - 16:00

Haettavana yhdyskuntatekniikan insinöörin vakinainen toimi Kuusamon kaupungin yhdyskuntatekniikan kunnallistekniikassa. Haku päättyy 22.6.2020 klo 12.00.

Kuulutus on nähtävillä 18.5.2020 - 22.6.2020.

Yhdyskuntatekniikan toimialan Kunnallistekniikan tulosalue vastaa mm. kaavateistä, puistoista, kaupungin kiinteistöjen ulkoalueiden hoidosta, ulkoliikuntapaikoista, yksityisteiden kunnossapidon avustamisesta, jätehuollosta, maaomaisuudesta, reitistöistä ja yleisistä alueista sekä infrahankkeiden toteuttamisesta.

Haemme nyt joukkoomme yhdyskuntatekniikan insinööriä kunnallistekniikan monipuolisiin suunnittelun, rakentamisen ja kunnossapidon tehtäviin. Tarkempi tehtäväkuva määräytyy valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella. Tehtävä on vakituinen toimi.

Kokemus infrahankkeiden suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta sekä hankinnoista katsotaan eduksi.

Koulutusvaatimuksena on rakennustekniikan tai muun soveltuvan tekniikanalan insinööri amk, opistoasteen insinööri tai teknikko.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, hyviä yhteistyö- ja sosiaalisia taitoja sekä aktiivista työotetta. Työn tehokkaan suorittamisen edellytyksenä on eri atk- ja sähköisten järjestelmien hallitseminen (mm MS Office, Acad).

Työn hoitaminen edellyttää vähintään B- ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Hakijan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa viimeistään 22.6.2020 klo 12.00 mennessä Kuntarekry -palvelussa

(www.kuntarekry.fi -työavain nro 294545).

Yhteystiedot

-  tulosyksikköjohtaja Pasi Rääpysjärvi, puh. 0400 860 8039, pasi.raapysjarvi@kuusamo.fi

-  tulosaluejohtaja Jukka Väisänen, puh. 0400 420 432, jukka.vaisanen@kuusamo.fi