Olet täällä

20.5.2020 - 15:04

Haettavana vakituiseen palvelusuhteeseen toimitilahuoltajia (2) Kuusamon kaupungin yhdyskuntatekniikan toimialan puhtaanapidon tulosyksikössä

Haku päättyy 12.6.2020 klo 12:00

ToimitilahuoltajaKuusamon kaupunki, Yhdyskuntatekniikka, Puhtaanapito

Pohjoinen luontopääkaupunki ja sen hyvät palvelut kutsuvat Kuusamoon. Kuusamo on noin 15 000 asukkaan kaupunki Koillismaalla. Oulangan kansallispuisto, Ruka ja koko Koillismaan alue tarjoavat hyvät harrastusmahdollisuudet, hyvän ympäristön asua ja työskennellä Kuusamossa.

Yhdyskuntatekniikan toimialan Puhtaanapidon tulosyksikkö vastaa kaupungin eri toimitilojen kuten koulujen, päiväkotien, liikuntakeskuksen, terveyskeskuksen ja toimistotilojen ylläpito- ja perussiivouksista.

Haemme nyt vakituiseen palvelusuhteeseen kahta toimitilahuoltajaa.

Toimitilahuoltajan toimenkuvaan kuuluu kaupungin moninaisten toimitilojen ylläpito- ja perussiivous-, ruoanjakelu- ja laitoshuoltotehtävät. Edellytämme henkilöltä alan ammattitutkintoa ja työkokemus alalta sekä hygieniapassi katsotaan eduksi. Pyydettäessä pitää pystyä esittämään rikostaustaote.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, oman työn kehittämishalukkuutta ja ryhmässä toimimista sekä joustavuutta. Työn tehokkaan suorittamisen edellytyksenä on sähköisten järjestelmien käytön perustaidot,  vähintään B- ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus sekä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Työ on viikonloppu- sekä vuorotyötä.

Työ alkaa 6.7.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa viimeistään 12.6.2020 klo 12.00 mennessä Kuntarekry -palvelussa (www.kuntarekry.fi -työavain nro 294791). Hakemuksia ei palauteta.

Yhteystiedot
- palveluesimies Anu Turunen p. 040 860 8869, anu.turunen@kuusamo.fi
- palveluesimies Ulla Törmänen p. 040 507 5686, ulla.tormanen@kuusamo.fi