Olet täällä

7.2.2020 - 16:00

Haettavana toimintaterapeutin määräaikainen toimi Kuusamon kaupungin ikäihmisten palveluiden tulosalueella.

Kuulutus nähtävillä 7.2.2020 - 8.3.2020.

Toimintaterapeutin määräaikainen toimi

Haemme Kuusamon perusturvaan ikäihmisten palveluihin toimintaterapeuttia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.4.2020-28.2.2021. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtäväkokonaisuuden, jossa saat olla mukana kehittämässä vanhustyötä asiakaslähtöisesti ja innovatiivisesti. Toimit osana moniammatillista tiimiä, jossa saat jakaa omaa asiantuntijuuttasi asiakkaiden, työkavereiden ja yhteistyötahojen parhaaksi. Asiakas on meillä aina keskiössä. Tukenasi on kehittäjämyönteinen, avoin ja aikaansaava työyhteisö.  Työyhteisössä työskentelee lisäksesi toinen toimintaterapeutti sekä viisi fysioterapeuttia. Olemme edelläkävijänä kinestetiikan opeissa, mm. kuntoutusyksiköille on myönnetty kinestetiikan laatusertifikaatit.

Tehtäväkuvaan kuuluu mm. kuntoutusyksiköiden toimintaterapia, toimintakyvyn arviointi, ryhmien ohjaamista sekä apuvälinetarpeen ja asunnon muutostöiden arviointia. Tehtävänkuvaan sisältyy myös omaisten ja hoitohenkilökunnan ohjaaminen. 

Edellytämme hakijalta joustavuutta, oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyötaitoja sekä voimavaralähtöistä työskentelyä.

  

Hakijan eduksi katsotaan: neurologinen osaaminen (esim. Bobath-koulutus) ja/tai kinestetiikkaosaaminen. Arvostamme myös kokemusta muistiasiakkaiden kanssa työskentelystä.

 

Kelpoisuusvaatimuksena on toimintaterapeutin tutkinto (AMK tai opistoasteen tutkinto) sekä terveydenhuollon ammatti-henkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat toimintaterapeutti-opiskelijat.

                     

Työ alkaa 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan. Määräaikainen työsuhde päättyy 28.2.2021. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on 4 kk.

Edellytämme, että työntekijällä on voimassa tartuntatautilain 48§ tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi. Kuusamon kaupunki on savuton työyhteisö.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Palveluohjauksen ja kuntoutuspalveluiden esimies Susanna Veteläinen, p. 040 860 8768

Hakemus tulee tehdä sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi - työavain numero 277232. Mahdolliset paperihakemukset tulee toimittaa osoitteeseen: Perusturva, PL 9  93601 Kuusamo.

Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita saat: puh.  040 860 8655

          

Kuusamo 6.2.2020

Lisätietoja antaa: 
Aiheeseen liittyvät asiasanat: