Olet täällä

26.6.2020 - 16:50

Haettavana projektipäällikön määräaikainen toimi Kuusamon kaupungin kasvatus- ja sivistystoimialalla.

Haku päättyy 26.7.2020 klo 23:59

Tule rakentamaan kanssamme uuden ajan kansainvälistä matkailu- ja kulttuurikeskusta Kuusamoon.  

Kansainvälinen matkailu- ja kulttuurikeskus Karhuntassu on EAKR-rahoitteinen hanke, jolla tuotetaan laadukasta, nykyaikaista ja helposti saavutettavaa tietoa Kuusamon luonnosta, historiasta, kulttuurista ja matkailupalveluista.   

Hanke toteutetaan matkailukeskuksen palvelukonseptin uusintamisen lisäksi rakentamalla näyttelyjä, joissa käytetään apuna digitaalista ja virtuaalista mediaa perinteisen näyttelykonseptin rinnalla. Yhteistyökumppaneitamme hankkeessa ovat Lapin yliopiston taiteiden tiedekunta sekä Kuusamo-opisto.   

Haemme hankkeeseen projektipäällikköä. Tehtäväsi on suunnitella Karhuntassun matkailu- ja kulttuurikeskuksen tiloihin Kuusamon ainutlaatuista luontoa, kulttuuria ja historiaa esittelevät pysyvät näyttelyt ja vaihtuvan näyttelyn tila sekä vastata hankesuunnitelman toteuttamisesta ja kokonaishallinnoinnista.   

Työt alkavat 15.8.2020. Hanke on kolmivuotinen ja päättyy 31.12.2022.  

Työssä tarvitaan innovatiivista ja ennakkoluulotonta kehittämisotetta, vahvaa digiosaamista sekä kykyä käsikirjoittaa Kuusamon historiaa esittelevät näyttelyt ja suunnitella näyttelyn esillepano.  

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja toivomme kokemusta vastaavien hankkeiden menestyksekkäästä eteenpäin viemisestä.   

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi . Työavain:302955. Sähköisen hakemuksen liitteeksi tulee skannata kelpoisuutta osoittavat todistukset. Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa osoitteella Kuusamon kaupunki, sivistystoimisto, PL 9, 93601 Kuusamo.

Lisätietoja antaa kulttuuritoimenjohtaja Ulla Ingalsuo-Laaksonen, puh. 0400 281 057,
s-posti: etunimi.sukunimi@kuusamo.fi

Kuusamossa 26.6.2020

Kasvatus- ja sivistyslautakunta

 

Lisätietoja antaa: