Olet täällä

10.10.2018 - 9:50

Haettavana maanrakennustyöntekijän toimi 2.1.2019 alkaen

Haku päättyy 31.10.2018 klo 12.00.

Kuusamon kaupungin yhdyskuntatekniikka/kunnallistekniikka hakee koneen huolto- ja korjaustaitoista maanrakennustyöntekijää/ koneenkuljettajaa vakinaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan toimeen.  Työ on kokoaikatyötä. Työntekijän tehtäviin kuuluvat pääosin kaavateiden, yleisten alueiden ja kiinteistöjen ulkoalueiden kunnossapitoon ja rakentamiseen liittyvät tehtävät. Työntekijältä edellytetään osallistumista varallaoloon tarvittaessa.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyö- ja sosiaalisia taitoja, aktiivista työotetta, asiakaspalvelutaitoja sekä halua oppia uutta. Työntekijältä edellytetään tietotekniikan perusteiden hallintaa ja vähintään C- luokan ajokorttia. Tehtävään soveltuva pätevyys voi olla mm. teknisen alan perustutkinto tai monipuolinen työkokemus vastaavista tehtävistä.

Toimeen valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Työ alkaa 2.1.2019.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa viimeistään 31.10.2018 klo 12.00 mennessä Kuntarekry -palvelussa (www.kuntarekry.fi -työavain nro 199833). Hakemuksia ei palauteta.

Kuusamon kaupunki, Yhdyskuntatekniikka, Kunnallistekniikka

Lisätietoja antaa: