Olet täällä

10.10.2018 - 10:09

Haettavana liikuntapaikkojen hoitajan toimi 2.1.2019 alkaen

Haku päättyy 31.10.2018 klo 12.00.

Kuusamon kaupungin yhdyskuntatekniikka/kunnallistekniikka hakee liikuntapaikkojenhoitajaa  toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.  Tehtäviin kuuluu pääosin ulkoliikuntapaikkojen ja reitistöjen kunnossapitoon ja rakentamiseen liittyvät tehtävät. Työpaikkana on pääasiassa Rukan alueen ulkoliikuntapaikat ja reitistöt. Liikuntapaikkojen hoitajat vastaavat mm. Rukan hiihtostadionilla olevan monipuolisen tekniikan käytöstä ja kunnossapidosta.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyö- ja sosiaalisia taitoja, aktiivista työotetta, asiakaspalvelutaitoja sekä halua oppia uutta. Työn hoitaminen edellyttää tietotekniikan perusteiden hallintaa , kykyä työskennellä korkeissa paikoissa, vähintään B- luokan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Tehtävien hoitaminen edellyttää myös hyviä asiakaspalvelutaitoja. Englannin kielen taito luetaan eduksi.

Tehtävään soveltuva pätevyys voi olla mm. liikuntapaikkojen hoitaja, teknisen alan perustutkinto tai monipuolinen työkokemus vastaavista tehtävistä.

Toimeen valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Työ alkaa 2.1.2019.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa viimeistään 31.10.2018 klo 12.00 mennessä Kuntarekry -palvelussa (www.kuntarekry.fi -työavain nro 199802). Hakemuksia ei palauteta.

Kuusamon kaupunki, Yhdyskuntatekniikka, Kunnallistekniikka

Lisätietoja antaa: