Olet täällä

10.4.2019 - 13:21

Haettavana kaupungineläinlääkärin määräaikainen virka, työavain 227602

Haku päättyy 3.5.2019 klo 12.00.

Kuusamon kaupungin yhdyskuntatekniikan toimialalle julistetaan haettavaksi
määräaikainen kaupungineläinlääkärin praktikkovirka.

Virka sijoittuu ympäristötulosalueen eläinlääkinnän tulosyksikköön. Viran sijoituspaikkana ovat yhteistoiminta-alueen toimipisteet Kuusamossa, Posiolla ja Taivalkoskella, kuitenkin niin että pääsijoituspaikka on Kuusamo. Eläinlääkinnän tulosyksikköön kuuluu kuusi eläinlääkäriä, joista yksi on valvontaeläinlääkäri ja muut praktiikkaa tekeviä eläinlääkäreitä, sekä yksi vastaanottohoitaja.

Yhteistoiminta-alue sijaitsee Koillismaalla, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa. Koillismaan luonto antaa runsaat ja kauniit puitteet vapaa-ajan asumiseen, liikuntaan ja luontoharrastuksiin, kuten kalastukseen, metsästykseen ja retkeilyyn. Yhteistoiminta-alueella on useita retkeilykohteita ja Rukan laskettelukeskus sekä nähtävyyksiä, kuten Oulangan kansallispuisto.

Kaupungineläinlääkärin virka täytetään vuodeksi ajalle 1.9.2019-31.8.2020. Työ voi jatkua mahdollisesti myös pidempään, mutta siitä tehdään erillinen päätös. Kaupungineläinlääkäriä haetaan sekapraktiikan hoitamiseen. Virkaan kuuluvat eläinlääkintähuoltolain 15 § 2.mom mukaiset viranomaistehtävät ja tarvittaessa elintarvikevalvonnan tehtäviä yhteistoiminta-alueella. Virkaan kuuluu päivystysvelvoite. Alueella ei ole eriytettyä suur-/pieneläinpäivystystä. Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, hyviä yhteistyötaitoja sekä aktiivista työotetta. Viran hoitaminen edellyttää B- ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät Lääkärisopimuksen ja KVTES:n mukaan.

Virkaan valitun tulee ennen virkaan nimittämistä esittää hyväksytty todistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Hakemukset ansioluetteloineen ja suosittelijoineen tulee toimittaa viimeistään perjantaihin 3.5.2019 klo 12.00 mennessä Kuntarekry -palvelussa (www.kuntarekry.fi - työavain nro 227602).

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vastaava eläinlääkäri Minna Haataja-Koskinen p. 040 8608065 (minna.haataja-koskinen@ kuusamo.fi) tai ympäristötulosalueen johtaja Vesa Kuosku p. 040 7777 477 (vesa.kuosku@ kuusamo.fi).

Lisätietoja antaa: 
Aiheeseen liittyvät asiasanat: