Olet täällä

2.11.2018 - 15:59

Haettavana kaksi terveyskeskuslääkärin sijaisuutta

Haku päättyy 14.11.2018 klo 15:00.

Kuusamon kaupungin terveyskeskuksessa on haettavana kaksi terveyskeskuslääkärin sjaisuutta ajalle joulukuu 2018 – 28.2.2018. Terveyskeskuksessa on ylilääkärin lisäksi 13 terveyskeskuslääkärin virkaa sekä geriatrin, psykiatrin, lastenlääkärin ja anestesiaerikoislääkärin virat. Kuusamon terveyskeskus tarjoaa kattavat erikoissairaanhoidon konsultaatiopalvelut.

Terveyskeskuksessa toimii ympärivuorokautinen päivystys, viikonloput on ulkoistettu, arkiöisin päivystävät omat lääkärit. Terveyskeskus on raskas päivystyspiste, päivystystä seuraava arkipäivä on vapaata. Terveyskeskuksessa on akuutti vuodeosasto ja psykiatrinen osasto. Henkilökuntaa on kaikkiaan noin 200.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun lääkärin pätevyys ja ylilääkärin oikeudet. Edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa. Edellytämme myös tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaista rokotussuojaa.  Palkkauksessa noudatetaan kunnallista lääkärisopimusta, mutta palkkauksesta voidaan smyös neuvotella hakijan kanssa. Virat oidaan täyttää myös osa-aikaisesti. 

Terveyskeskuksessa on kahdeksan hammaslääkäriä ja viisi suuhygienistiä. Kumppanuussopimuksen kautta konsultoivina suukirurgi, parodontologi, protetikko ja ortodontti.

Hakemus tulee tehdä sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi – työavain numero 202456. Mahdolliset paperihakemukset liitteineen (todistukset pätevyydestä ja työkokemuksesta sekä muut asiakirjat, joihin hakija haluaa vedota) tulee osoittaa terveyskeskuslääkärille osoitteeseen Kuusamon terveyskeskus, PL 24, 93601 Kuusamo. 

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Kuusamo 2.11.2018
Kuusamon kaupunki, Terveyskeskus  

Lisätietoja antaa: 

Uusimmat