Olet täällä

14.1.2020 - 16:00

Avoinna Yksi (1) sairaanhoitajan toimi Ikäihmisten tulosalueella, kotihoidossa. Yksi (1) lähihoitajan toimi Niittyvillassa ja kaksi (2) lähihoitajan toimea timanttitiimissä (varahenkilöstössä) Kuusamon kaupungin ikäihmisten tulosalueella.

Kuulutus on nähtävillä 14.1.2020- 2.2.2020.

Kuusamon kaupungin perusturvajohtaja julistaa haettavaksi 2.2.2020 klo 21.00 mennessä:

Yksi (1) sairaanhoitajan toimi Ikäihmisten tulosalueella, kotihoidossa.
Yksi (1) lähihoitajan toimi Niittyvillassa ja kaksi (2) lähihoitajan toimea timanttitiimissä (varahenkilöstössä)

Ikäihmisten tulosalueella haetaan sairaanhoitajaa kotihoitoon ja lähihoitajia kuntoutus- ja vuorohoitoyksikkö Niittyvillaan sekä Timanttitiimiin, varahenkilöstöön.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän, jossa saat olla mukana kehittämässä ikäihmisten palveluita asiakaslähtöisesti ja innovatiivisesti. Toimit osana moniammatillista tiimiä, jossa saat jakaa omaa asiantuntijuuttasi asiakkaiden ja työyhteisön parhaaksi. Kehittäjämyönteinen, avoin ja reipas työyhteisö on tukenasi. Timanttitiimissä työskentelet kotihoidossa, pysyvän asumisen yksiköissä sekä vuorohoito- ja kuntoutusyksiköissä äkillisten poissaolojen sijaistamiseen.

Odotamme kiinnostusta toiminnan kehittämiseen, motivoituneisuutta ja asiakaslähtöistä toimintatapaa sekä kykyä arvioida asiakkaan kuntoutus/palvelutarvetta. Aikaisemmat kokemukset ikäihmisten parissa työskentelystä, kotihoidosta ja kuntoutuksesta katsotaan eduksi. Arvostamme muistiosaamista, kinestetiikka ja RAI:n osaamista sekä kiinnostusta käyttää hyvinvointiteknologiaa työvälineenä.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan tehtäviin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Opistoasteinen sairaanhoitaja tutkinto tai sairaanhoitaja amk. Lähihoitajan tehtäviin lain (817/2015 3§ tai 559/1994 5 §) mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä
Työ on kaksivuorotyötä kotihoidossa ja timanttitiimissä. Niittyvillassa työ on kolmivuorotyötä. Kotihoidossa ja Timanttitiimissä edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttöä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on 6 kk.
Edellytämme, että työntekijällä on voimassa tartuntatautilain 48§ tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi.
Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja antavat:
Kotihoidon esimies Anu-Birgitta Lämsä p. 040 729 1483 tai anu-birgitta.lamsa@kuusamo.fi
Kotona asumisen tuen esimies Merja Pätsi p. 040 860 8707 tai merja.patsi@kuusamo.fi
Timanttitiimin esimies Sari Määttä p. 040 827 5459 tai sarik.maatta@kuusamo.fi

Hakemus tulee tehdä sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi - työavain numero 272045. Mahdolliset paperihakemukset tulee toimittaa osoitteeseen: Perusturva, PL 9 93601 Kuusamo.

Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita saat: puh. 040 860 8655

Kuusamo 13.1.2020

Perusturvajohtaja Markku Kipinä

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Aiheeseen liittyvät asiasanat: