Olet täällä

1.8.2019 - 12:52

Avoinna sihteerin toimi Kuusamon kaupunki, Kasvatus- ja sivistyksen toimiala, Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut.

Haku päättyy 6.9.2019 klo 15:00 mennessä.

Kuusamon kaupunginkirjasto hakee sihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.11.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toimenkuvaan kuuluvat mm. työvuoro- ja toteumalistojen teko, rahaliikenne, laskujen, postin ja aluekuljetusten käsittely sekä lehtien tilauksista, toimistotarvikkeista ja kotiseutuarkistosta vastaaminen.
Sihteeri osallistuu myös kirjaston asiakaspalveluun, johon kuuluu ilta- ja lauantaivuoroja.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva toisen asteen koulutus, hyvät tietotekniset taidot sekä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot.

Eduksi luetaan kirjasto- ja tietopalvelualan koulutus ja kokemus sekä Titania- ja Rondo-ohjelmien sekä Koha-kirjastojärjestelmän ja arkistoalan tuntemus.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta tehtävien hoidossa.

Palkkaus ja muut työehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 6.9.2019 klo 15.00 mennessä (työavain nro 244284). Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo.

Mahdolliset paperihakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa ennen em.hakuajan päättymistä osoitteeseen Kuusamon kaupunki, sivistystoimisto, PL 9, 93601 Kuusamo.

Alkuperäiset kelpoisuustodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antaa Kirjastotoimen johtaja Ritva Niemeläinen, p. 040 516 2276, ritva.niemelainen@kuusamo.fi

Kuusamossa 1.8.2019

Kasvatus- ja sivistyslautakunta

Lisätietoja antaa: 
Aiheeseen liittyvät asiasanat: