Olet täällä

15.9.2020 - 17:19

Avoinna lähihoitajan toimi Kuusamon kaupungin ikäihmisten palvelujen tulosalueelle asumisen kokonaisuudessa Kotirannan Siika sekä Aaron- ja Hiltantuvalle.

Hakuaika päättyy 27.9.2020 klo 22:00.

Ikäihmisten palvelujen tulosalueelle lähihoitajan toimi asumisen kokonaisuudessa.

Asumisen kokonaisuuden muodostavat Kotirannan Siika sekä Aaron- ja Hiltantupa. Kotirannassa ja tuvilla tarjoamme asukkaillemme turvallista ja laadukasta hoitoa sekä aktiivista arkea kodikkaassa ympäristössä. Tuvilla asuu 7 asukasta, jossa hoitaja työskentelee 2-vuorotyössä. Kotirannan työ on 3-vuorotyötä yksikössä, jossa asuu 30 asukasta. Valittava lähihoitaja työskentelee kaikissa näissä yksiköissä vakituisena sijaisena. Äkillisten poissaolojen sijaistamiseen ikäihmisten palveluissa on oma varahenkilöstöjärjestelmä, Timanttitiimi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, jossa saat jakaa asiantuntijuuttasi asukkaidemme ja työyhteisön parhaaksi sekä hyödyntää taitojasi asukkaidemme hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukena. Uusi työntekijä perehdytetään työhön ja työyhteisö toimii tukenasi. Arvostamme toistemme osaamista, haluamme kehittää ja oppia uutta yhdessä. Ammattitaidon ja toimintatapojen kehittäminen on meillä tärkeässä roolissa. Asukkaidemme hoidon ja huolenpidon ohella kodinomaisessa yksikössä työhösi kuuluu erilaisia kodin askareita. Asukkaidemme arjen rikastuttaminen on tärkeä osa työpäivääsi, jossa voit käyttää luovuuttasi.

Odotamme työntekijältä aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa sekä vahvaa motivaatiota toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen ikäihmisten parissa työskentelystä sekä kokemuksen Rai -toimintakykymittarin käytöstä ja hyödyntämisestä asiakastyössä sekä Kinestetiikan tuntemuksen. Arvostamme vahvaa kiinnostusta ja osaamista muistisairaan asukkaan kohtaamiseen ja hoivaan sekä joustavaa työskentelyä tiimin jäsenenä ja halua sitoutua työryhmän yhteisiin tavoitteisiin. Toimea aiemmin hakeneet huomioidaan hakuprosessissa ilman erillistä, uutta hakemusta.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen edellytämme lähihoitajan tutkintoa.

Työ on vuorotyötä. Työ alkaa 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on 6 kk.

Edellytämme, että työntekijällä on voimassa tartuntatautilain 48§ tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi. Kuusamon kaupunki on savuton työyhteisö.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan.

Lisätietoja antavat:

Asumisen esimies Jenni Karjalainen p. 040 860 8916, jenni.karjalainen@kuusamo.fi

Hakemus tulee tehdä sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi - työavain numero 312836. Mahdolliset paperihakemukset tulee toimittaa osoitteeseen: Perusturva, PL 9 93601 Kuusamo.

Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 27.9.2020 klo 22.00.

Kuusamo

Perusturvajohtaja Markku Kipinä

Lisätietoja antaa: