Olet täällä

7.3.2019 - 14:35

Avoinna kirjastovirkailijan osa-aikainen toimi Kuusamon kaupunginkirjastoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Haku päättyy 27.3.2019 klo 12.00.

Kuulutus nähtävillä 7.3.2019 - 27.3.2019.

Kuusamon kaupunginkirjasto hakee kirjastovirkailijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työsuhde on pääsääntöisesti osa-aikainen (24 h/vk), tarvittaessa (mm. lomakausina) kokoaikainen. Virkailijan työhön sisältyy asiakaspalvelua pääkirjastossa ja osittain myös sivutoimipisteissä sekä muita monipuolisia kirjastoalan tehtäviä.

Kuulumme OUTI-kirjastoihin ja käytössä on Koha-järjestelmä.

Haemme joukkoomme oma-aloitteista moniosaajaa, jolla on asiakaspalvelu- ja tiedonhakutaidot hallussa, tieto- ja viestintätekniikan osaamista sekä hyvät yhteistyötaidot.

Kelpoisuusvaatimuksena on opistotutkinto tai ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintopisteen laajuiset kirjasto- ja informaatioalan aine- tai ammattiopinnot.

Arvostamme valmiutta tapahtumien- ja sisällöntuotantoon, kykyä opastaa asiakkaita tietotekniikan käytössä, monipuolista lukuharrastusta sekä kiinnostusta nuortenkirjastotyöhön.

Palkkaus ja muut työehdot määräytyvät KVTES:n  ja työajan mukaisesti.

Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lähetä hakemuksesi 27.3.2019 klo 12.00 mennessä.

Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Työavain nro 220386. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo.

Mahdolliset paperihakemukset tulee toimittaa ennen em. hakuajan päättymistä osoitteeseen Kuusamon kaupunki, sivistystoimisto, PL 9, 93601 KUUSAMO.

Alkuperäiset kelpoisuustodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Kuusamossa 7.3.2019

Kasvatus- ja sivistyslautakunta

Lisätietoja antaa: