Olet täällä

1.7.2019 - 12:20

Avoin vakinainen kaupungineläinlääkärin praktikkovirka

Hakuaika päättyy 2.8.2019 klo 12.00

Huom. Hakuaikaa jatkettu. Aiemmin saapuneet hakemukset huomioidaan.

Kuusamon kaupungin yhdyskuntatekniikan toimialalla on haettavissa vakituinen kaupungineläinlääkärin praktikkovirka.

Kuusamon kaupunki tuottaa vastuukuntana ympäristöterveydenhuollon, mukaan lukien eläinlääkintähuollon ja ympäristönsuojelun sekä maaseutuhallinnon palvelut, Kuusamon kaupungin sekä Posion ja Taivalkosken kuntien alueella.

Virka sijoittuu ympäristötulosalueen eläinlääkinnän tulosyksikköön. Viran sijoituspaikkana on yhteistoiminta-alueen toimipiste Kuusamossa. Eläinlääkinnän tulosyksikköön kuuluu kuusi eläinlääkäriä, joista yksi on valvontaeläinlääkäri ja muut praktiikkaa tekeviä eläinlääkäreitä, sekä yksi vastaanottohoitaja.

Kaupungineläinlääkärin virka täytetään 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kaupungineläinlääkäriä haetaan sekapraktiikan hoitamiseen. Virkaan kuuluvat eläinlääkintähuoltolain 15 § 2.mom mukaiset viranomaistehtävät ja tarvittaessa elintarvikevalvonnan tehtäviä yhteistoiminta-alueella. Virkaan kuuluu päivystysvelvoite. Alueella ei ole eriytettyä suur-/pieneläinpäivystystä. 

Hakemukset ansioluetteloineen ja suosittelijoineen tulee toimittaa viimeistään perjantaina 2.8.2019 klo 12.00 Kuntarekry -palvelussa (www.kuntarekry.fi - työavain nro 239797).

Yhteystiedot
Lisätietoja antaa vastaava eläinlääkäri Minna Haataja-Koskinen p. 040 860 8065, minna.haataja-koskinen@kuusamo.fi tai ympäristötulosalueen vs. johtaja Hannu Kesti p. 040 731 6826 hannu.kesti@kuusamo.fi

Lisätietoja antaa: 
Aiheeseen liittyvät asiasanat: