Olet täällä

11.9.2020 - 12:04

Avoin terveyskeskuslääkärin vakinainen virkasuhde Kuusamon kaupungin perusturvan toimialalla

Haku päättyy 25.9.2020 klo 15:00

Luonnon sydämessä sijaitseva Kuusamo on vajaan 16000 vakituisen asukkaan kaupunki, johon lähiympäristön ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet houkuttelevat kymmeniä tuhansia ihmisiä ympäri vuoden. Kuusamo tarjoaa turvallisen ja rauhallisen elinympäristön ja alueensa keskuksena myös monipuoliset palvelut.

Pitkien etäisyyksien vuoksi Kuusamon terveyskeskuksen perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon vastaanotot, akuuttiosasto, päiväkirurginen toiminta paikallispuudutustoimenpiteissä ja ympärivuorokautinen päivystys tarjoavat poikkeuksellisen kattavat diagnostiikka- ja hoitomahdollisuudet. Toimintaa kehitetään aktiivisesti ja ennakkoluulottomasti Kuusamon kaupungin perusturvan toimiala hakee vakinaiseen virkasuhteeseen terveyskeskukseen terveyskeskuslääkäriä. Edellytämme sinulta hyvää ammattitaitoa, innostusta ja mielenkiintoa terveyskeskuslääkärin työn kehittämistä kohtaan sekä hyviä yhteistyötaitoja

Palkkaus on kilpailukykyinen ja paikallisen palkkausmallin mukainen. Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys ja hyvä suomen kielen taito.
Noudatamme 4 kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten parissa työskenteleviltä rikosrekisteriote. Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Työpaikka on savuton.

Hakemukset ja CV postitse os. Kuusamon terveyskeskus PL 24, 93601 Kuusamo

Lisätietoja virasta:
ylilääkäri Hanna Raittinen hanna.raittinen@kuusamo.fi tai p. 040 860 8348

Lisätietoja antaa: