Olet täällä

Nature Photo näyttelyt

Koe ja näe

Ei pääsymaksua näyttelyihin.

Päänäyttely Kaamosgalleriassa: Tea Karvinen: ”Kansallispuistot – maamme luonnon helmet " Suomi 100 vuotta

Ammattiluontokuvaaja Tea Karvinen työskenteli 2000-luvulla pääkaupunkiseudulla uutiskuvaajana. Takana valokuvajournalismin opinnot Alaskan ja Havaijin yliopistoissa, joista hän valmistui 1999. Vuonna 2011 Tea muutti Helsingistä Kuusamoon ja pari vuotta myöhemmin Rovaniemelle. Nyt hän työskentelee menestyksekkäästi ammattiluontokuvaajana ja toimittajana tehden töitä muun muassa aikakauslehtiin.
Suomen kansallispuistot
Seitsemän vuotta sitten alkanut projekti Suomen kansallispuistoista saa huipennuksensa tänä vuonna. Kirja: Kansallispuistot – maamme luonnon helmet ilmestyy elokuussa. Tean samanniminen hanke on osa Suomi100 –juhlavuoden tapahtumia. Kirjan lisäksi hankkeeseen kuuluvat valokuvanäyttelykierros, luontoiltoja ja kuvaesityksiä kouluissa. Tea on viettänyt aikaa noin 700 päivänä maamme 40 kansallispuistossa vuodesta 2010 lähtien. Puistoihin tutustuminen ei lopu kirjan ilmestymiseen vaan jatkuu edelleen.

110_teakarvinen_etela-konnevesi_kp.jpg
289_teakarvinen_leivonmaki_kp.jpg

 

http://www.teakarvinen.com

Muut näyttelyt:

Kari Auvinen: ” Merimaisemia”

Olen pitkänlinjan valokuvaaja. Lintuharrastus alkoi 60-luvun lopulla koulun lintukerhossa. Valokuvaus tuli mukaan 70-luvulla ja 80-luvulla valmistuin valokuvaajaksi Taideteollisen korkeakoulun iltalinjalta. Toimin yli 30 vuotta lehti – ja mainosvalokuvaajana, siinä sivussa luontovalokuvaajana. Nykyisin olen pelkästään luontovalokuvaaja. 
Saaristossa liikun suurimman osan retkeilystäni. Kuvaan kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa keleissä. Parhaat kuvat syntyvät näköjään niinsanotuissa räkäkeleissä. 
Kuvaan, käsittelen, vedostan ja kehystän kaikki kuvani itse. Tärkeintä on ollut löytää sellainen työnkulku, että olen tyytyväinen kuvieni sävyihin, väreihin ja kontrasteihin.

Auvisen panoraamakuvat esittävät Suomen saariston upeimpia kohteita vaihtelevissa sääoloissa ja ainulaatuisissa tunnelmissa. Hänen kuvissaan saariston maisemat näyttävät niin herkimmät puolensa kuin meren ja tuulten rajuuden.

viiksekkaat_auvinen.jpg
porkkala_kari_auvinen.jpg

 

Kaamoskamera ry: "Koillismaan kasveja"
 
Kuusamo XXII Nature Photo – KNP kisan palkitut

Vuoden Luontokuvat 2016

Kuusamo opiston valokuvalinja: “(Mielen)maisema – Suomi 100 vuotta”

POLKU ry:n kuvaesitys festivaaliviikonlopun ajan: "Luontomme" 

 

Sijainti

Lisätietoja antaa