Olet täällä

Näin pääset Kuusamoon

Koe ja näe

Pääset Kuusamoon ja Rukalle lentäen, junalla, bussilla tai omalla autolla - valitse itsellesi sopivin vaihtoehto ja nauti matkasta!

Lentäen Kuusamoon

Finnair lentää Helsingistä Kuusamoon ympäri vuoden, talvikaudella päivittäin. Lentoaika Helsingistä Kuusamoon on noin 1-1,5 h. Huomioithan, että lentokenttäbussi ei aja Kuusamon lentoasemalta Kuusamon keskustaan, vaan ajaa lentoasemalta Holiday Club Kuusamon Tropiikin kautta Rukalle. Karhunkierrokselle ja Sallaan meneviä asiakkaita palvelee Sallan kuljetus. Vuorot odottavat asiakkaita jokaiselta reittilennolta. Kuljetukset toimivat myös toisinpäin. https://www.pohjolanmatka.fi/fi/reittiliikenne/aikataulut

Junalla ja bussilla

Junalla pääset Ouluun (Bussilla Kuusamoon 3 h), Rovaniemelle (bussilla Kuusamoon 3 h 50 min) ja Kemijärvelle (bussilla Kuusamoon 2 h 30 min). Kuusamoon pääsee bussilla Oulusta päivittäin ja Rovaniemeltä ja Kemijärveltä arkisin, ja bussiasema sijaitsee Oulussa ja Rovaniemellä kävelyetäisyydellä rautatieasemasta. Varsinkin yöjuna on kätevä vaihtoehto omalla autolla matkustamiselle.

Hiihtobussi Oulusta Rukalle

Hiihtobussi kulkee Oulusta Rukalle marras-huhtikuussa joka lauantai. Lähtö tapahtuu Oulun linja-autoasemalta klo 7.45 ja paluu Rukalta Ouluun lähtee n. klo 17.00.