Olet täällä

Kaamosgallerian näyttelyt

Luontokuva sillanrakentajana – Metsäsuhteita Koillismaalla
Janette Backman ja Kalle Immonen

Soveltavan kuvataiteen ja luontokuvauksen opiskelijoiden valokuvanäyttely metsäsuhteista 
Metsäsuhde – jokaisella on jonkinlainen suhde metsään. Metsiä voidaan käyttää hyvin eri tavoin ja toisinaan eri intressiryhmät ja ajatusmaailmat joutuvat törmäyskurssille. Yhteisen konsensuksen löytäminen olisi tärkeää. 
Olemme kaksi Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan opiskelijaa, ammateiltamme metsätalousinsinöörejä, joilla on taustaa mm. puunhankinnassa ja luonnonsuojelutyössä.  Opiskelemme soveltavan kuvataiteen ja luontokuvauksen maisteriohjelmassa. Tutkimme soveltavan kuvataiteen näkökulmasta metsäsuhteita ja erilaisten metsäsuhteiden ymmärtämistä Pro gradu- töissämme. Tavoitteemme on tuoda esille erilaisia metsäsuhteita ja lisätä ymmärrystä erilaisten metsäsuhteiden omaavien henkilöiden välille. Tutkimus on taideperustainen toimintatutkimus luontovalokuvaa välineenä käyttäen. 
Valokuvanäyttelymme Luontokuva sillanrakentajana – Metsäsuhteita Koillismaalla on tutkimuksemme osa ja tuotos, jossa katsojaa herätellään tarkastelemaan omaa metsäsuhdettaan ja pohtimaan suhdetta toisten metsäsuhteisiin näyttelyvalokuvien kautta. Tavoitteenamme onkin haastaa näyttelyssä kävijöitä tutkiskelemaan erilaisia metsiin liittyviä näkökantoja avoimin mielin.
Toivotamme Luontokuva sillanrakentajana – Metsäsuhteita Koillismaalla näyttelyssä kävijät lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan erilaisiin metsäsuhteisiin! 

metsasuhteita_koillismaalla.jpg

Näyttely on esillä 4.-28.12.

Aukioloajat
Kuusamotalo on avoinna ma - to klo 11 - 18, pe ja juhlapyhien aattona klo 11 - 16.
Olemme myös auki tilaisuuksien aikana sekä tuntia ennen tilaisuuksien alkamista.

Sijainti

Lisätietoja antaa