You are here

STAND UP! - Sutela, Haustola & Simola

Event date: 
Sat 23.11.2019 klo 19:00 – 21:00
Place: 
Kuusamotalo
Pricing information: 

Liput Kuusamotalolta ostettaessa 28€, eläkeläiset ja yli 10 hlön ryhmät á 25€

Ticketmasterista ostettaessa lipun hintaan lisätään käsittelykulut

Age limit: 
S
Address: 
Kaarlo Hännisen tie 2
93600
Kuusamo
Event organizer info: 
Organizer provider: 
Kuusamon kaupunki/Kulttuuritoimi
Phone numbers: 
+358408608800
  • Sutela

Freelance-näyttelijä ja stand up-koomikko Heli Sutela hauskuuttaa lämpimällä ja sympaattisella tavallaan naisten lisäks myös miehiä. Aiheet komiikkaan löytyvät todellisesta elämästä ja ärsyttävätki asiat muuttuvat naurattaviksi. Helin stand upissasaa varautua nopeisiin käännöksiin ja yllätyksiin. Kyntensä koomikkona Heli näytti myös legendaarisessa Kumman kaa -televisiosarjassa, jossa toisen pääroolin lisäksi hänen käsialaansa oli puolet hulvattomasta käsikirjoituksesta.

Tomi Haustola on Helsinkiin kotiutunut pikkukaupungin kascatti, joka kertoo ajatuksiaan, havaintojaan ja kokemuksiaan vahvasti eläytyen. Tietotekniikan diplomi-insinööristä puhkeaa lavalla spontaani ja energinen esiintyjä, jonka improvisaatiokyky sekä rohkeus olla aidosti vuorovaikutuksessa yleisön kanssa varmistavat, että katsojat viihtyvät heti ensiminuuteista lähtien. Tomi on tuttu TV:stä YLEn Naurun Tasapaino sekä Nelosen Stand up! -ohjelmista.

Jussi Simola on kokenut stand up -koomikko, joka esiintyy säännöllisesti kaikilla Suomen parhaimmilla stand up -klubeilla. Hän oli mukana Naurun Tasapaino -ohjelman toisella kaudella ja sijoittui lopulta kilpailussa toiseksi. Erinomainen lavakarisma ja energinen esiintyminen teevät Jussin stand up-showsta ainutlaatuisen ja erityisen viihdyttävän.

Kesto n. 2h. Sis. väliajan.

Liput Kuusamotalolta ostettaessa 28€, eläkeläiset ja yli 10 hlön ryhmät á 25€
Ticketmasterista ostettaessa lipun hintaan lisätään käsittelykulut

Location