Olet täällä

Ateriapalvelut

Kuusamotietoa

Kuusamo panostaa ateriapalveluissa lähiruokaan

Keskuskeittiö Salvia valmistaa päivittäin aterioita päiväkotilapsille, koululaisille ja opiskelijoille sekä ikäihmisille. Lisäksi huolehdimme kaupungin henkilöstöruokailusta ja edustustarjoilusta. 

Jokainen ateria suunnitellaan kullekin asiakasryhmälle voimassa olevien ravintosuositusten mukaisesti.

Kouluruoka on Kuusamossa laadukasta ja ravitsevaa. Se on tunnustettu myös valtakunnallisesti. Rukan koulu sai 2. palkinnon vuonna 2000 ja Torangin koulu 1. palkinnon vuonna 2002  maanlaajuisessa kouluravintolakilpailussa.

Keskuskeittiö Salviassa on käytössä kolme tuotantomenetelmää,

  • Kuumatuotantomenetelmä cook & serve (cs)
  • Keitä ja jäähdytä eli cook & chill (cc) 
  • Kylmätuotantomenetelmä

Keskuskeittiö Salvia tuottaa ateriapalveluita päivittäin 20 ammattilaisen voimin

  • 330 aamupalaa
  • 2900 lounasta
  • 500 välipalaa
  • 250 päivällistä
  • 40 yksikköön

Lisätietoja antaa