Siirry sisältöön

Pienempi tekstikokoSuurempi tekstikoko | Tekstiversio
Nuorisotalo + avoin toiminta
Nurkkis
Nuorisotalo Nuke sijaitsee Kuusamon keskustassa pääkadun varrella osoitteessa Kitkantie 30. Nurkkis on Kuusamon ainoa nuorisotalo, ennen kiinteistö on toiminut kunnantalona. Talo on rakennettu vuonna 1952 ja nuorten käytössä se on ollut 80-luvun alusta asti. Sen tiloja voi vuokrata ryhmät ja yksityiset henkilöt. Talossa on kaksi kerrosta + kellari.
 
 
Kellari = TerapiakellariNyrkkeilytila, Nurkkis
Kellari käsittää kaksi pienikokoista huonetta; rumpuhuoneen ja nyrkkeilytilan. Kellarin tiloja (rumpu/nyrkkeily) ei käytetä yhtä aikaa melun takia.

Rumpuhuonetta käytetään ohjatusti. Huone on akustoitu ja tilassa ei ole muuta kalustoa kuin rummut.

Nyrkkeilytilassa on isokokoinen kattoon kiinnitetty nyrkkeilysäkki. Tilassa on myös nyrkkeilyhanskat.

Katutaso
Katutasossa on nuorisotalon avoin pelitila, kahvila, nuorisotiedotuspiste, henkilökunnan toimisto ja asiakas-wc:t. Taloon tullaan sisälle nk. uudesta sisäänkäynnistä vanhan sisäänkäynnin toimiessa varapoistumistienä.
 

Pelitila 2, NurkkisPelitila sijaitsee ensimmäisenä taloon tultaessa. Tilassa on biljardi- ja pingispöydät. Tilaa käytetään pääsääntöisesti avoimessa nuorisotalotoiminnassa.

Henkilökunnan toimistosta on näkymät sekä pelitilaan että kahvilaan.  

Kahvila toimii oleskelutilana, jossa voi lukea lehtiä, katsoa televisiota, pelata tanssipeliä tai Playstation Rock Bandiä tai olla vaan. Siellä on myös pieni koroke, jossa on karaoke-av. Kahvilan voi myös vuokrata karaokelaitteineen tai ilman.

Kahvila, NurkkisKahvilasta pääsee tiedotuspisteeseen. Tiedotuspisteessä on neljä tietokonetta nettiyhteyksineen. Lisäksi pisteestä löytyy ajankohtaisia tiedotteita ja esitteitä. Tiedotuspisteen käyttäjiä ovat avoimen toiminnan nuoret. Myös nuorisotalon ulkopuoliset nuorisoryhmät voivat varata nuorisotiedotuspisteen veloituksetta käyttöönsä.

Yläkerta
Yläkerrasta löytyy iso kokoustila, pienempi kokoushuone, palaverihuone ja askarteluhuone. Eteläpäädyssä sijaitsee Kuusamon 4H- yhdistyksen toimitilat.Kokoustila, Nurkkis
 

Iso kokoustila käsittää koko yläkerran pohjoispäädyn. Tila voidaan jakaa kahtia väliovilla. Kokoustilassa on televisio + video, valkokangas, piirtoheitin ja tussitaulu, sekä lukollisia kaappeja, jotka ovat yhdistysten käytettävissä. Kokoustilassa on istumapaikat 25 henkilölle + pienemmällä puolella kymmenen istuinpaikkaa. Iso kokoustila on sekä omassa että vuokrakäytössä.

Kokoushuoneessa on istumapaikat kymmenelle henkilölle.
Huoneessa on Askarteluhuone, Nurkkisvalkokangas, ja tarvittaessa sinne voidaan siirtää piirtoheitin.
Tilassa on myös kahvinkeittomahdollisuus. Sininen huone on sekä omassa että vuokrakäytössä.

Palaverihuoneeseen mahtuu 10-15 henkilöä. Huone on sekä omassa että vuokrakäytössä.

Askarteluhuoneessa on laajasti pöytäpinta-alaa, hella ja iso allas vesipisteineen. Huone on sekä omassa että vuokrakäytössä.

Tilojen varaus
 
P. 0400 671 344
p. 040 860 8719
  
 
Avoin toiminta
 
Nuorisotalo on avoinna koulujen lukuvuoden ajan viitenä päivänä viikossa. Avoimen toiminnan alueena on alakerta (pelisali, kahvila ja tiedotuspiste sekä terapiakellari valvottuna).
 
Nuorisotalon aukioloajat 11.8.2014-31.5.2015
Keskiviikkoisin klo 15-19 on  7-luokkalaisten ilta
Torstaisin ja perjantaisin klo 15-19 avoimet ovet 13 -vuotiaasta ylöspäin
Nuorisotalokortti
Kortin hinta on 6,10 euroa / vuosi. Kortin voi ostaa nuorisotalolta. Kortti sisältää monenlaisia etuja, joista voi kysyä nuorisotalon henkilökunnalta
.

Avoin toiminta, Nurkkis

 

 

 

 

13.8.2014 17:11